Inte bara tråkigt…

Lördagen började med alarm på mobilen. Väckning! Lillan o jag skulle upp och göra oss i ordning – vi skulle vara barnsällskap idag åt vännernas små söta tjejer. En ganska effektiv morgon, sen kom tjejerna. Vi gick ut nästan direkt med påsarna fyllda med gamla morötter. Mission: mata hästarna i de närliggande hagarna. Tre små blonda damer och en äldre variant i sällskap stövlade mot fyrbenta vänner. Tackochlov var hästarna ute – de matades ordentligt med grönsaker! Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om den lilla hästkillen hade rännskita imorgon. Barnen favoriserade honom ordentligt och han fick sex av sex morötter + ett äpple till snack idag.

Eftermiddagen bjöd på besök av svärmor med tillhörande köttmiddag. Den där glöggen glömdes återigen bort, det lutar åt att premiären ändå infaller med advent. Nu sitter vi med amerikansk svart humor på tv:n och vinglaset är snudd på tomt. Mmm, lördag när det är som bäst.

Post navigation

  1 comment for “Inte bara tråkigt…

  1. Magnus
    2008/11/21 at 16:30

    Tack för de fina bilderna från dagen vi fick i mailen! Och så klart för själva barnvaktshjälpen! Är E på väg hitåt nån helg kanske?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *