Shopping…

För några inlägg sedan så erkände jag mitt Traderaberoende. Tänkte att jag skulle rättfärdiga detta beroende med att redovisa mina köp – så att ni kunde ta del av de FYND jag faktiskt gjort.

Min mor råkade komma över en ex-mannekäng/modell eller nånting som körde en utförsäljning av sina objekt från dessa glansdagar. Objektsbeskrivningarna berättade om fashionabla visningar i Milano, Paris o N.Y. Jag slog till med att lägga ett bud på ett par äkta Nicole Farhi skor. De hade endast använts en sväng på New York Fashion Week och var därtill rispade i sulan för att minimera halkrisken. Toppen, tyckte en sliten småbarnsmor som jag. Glammigare än så kan det inte bli i ‘förorten’! Efter några futtiga dagar stod det klart att jag, lilla@ från Uppsalaslätten skulle få ta över ansvaret för dessa glammiga skor. Detta till priset av femtiosex riksdaler. Jo, jag lovar… inte en spänn mer. Skorna kom med posten i slutet av denna vecka och min make har nog inte sett ett större smil på mina läppar på länge. Fy fasen, vilka dojjor som nu bor hemma hos mig. Jag kan knappt gå i dem, men jösses va snygg jag kommer att vara i dem. Jag ska ha dem både på jul & nyårafton om ni undrar. Eventuellt slinker de på när jag ska städa… det är aldrig fel med lite glamour i vardagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *