Honey, I´m home…?

Klockan tickar på… Bolibompa har dragit igång och ljusen är tända. Älskade maken ringde just… på väg hem med Thai-middagen. Blir nog bra med middag… hittills idag har jag lyckats äta en liten yoplait, en knäckemacka med vitlöksost (urk! Hur kunde jag…) och ett äpple! Nä, nu överdriver jag… jag tuggade faktiskt ett enormt äckligt tuggummi strax efter vitlöksmackan jag käkade till lunch. Detta tuggis hittade jag i skrivbordslådan på jobbet när jag behövde bättra på (dölja!) min vitlöksandedräkt. Dessvärre hade detta uråldriga tuggummi någon form av vaniljfyllning – inte en helt lyckosam kombo om jag säger så! Inga vampyrer lär hemsöka oss i natt i allafall.

Ser fram emot middagen med min älskade…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *