Snart är tomten här…

Ja, nu börjar det verkligen dra ihop sig för julfirande. Idag arbetade vi sista dagen innan ledigheten och på jobbet körde vi grötfrukost med juliga tillbehör. Mysigt! Hade lätt kunna göra DET till en tradition – jag är ju sällan sugen på frukost innan kl 10. Till denna frukost fick vi klappar från arbetsgivaren. Finanskrisen till trots så tyckte jag nog att det var ordenligt med presenter. Chokladpraliner i fin ask, drinkbok och så ett sådant där presentkort där man ska välja julgåvan själv. I år fanns det allt möjligt… fina vinglas, lyktor, sängkläder, salladsskålar m.m. Det var så mycket att välja på att jag drabbades av beslutsvånda… vi får se om det klarnar framåt kvällen. Det brukar ju göra det… sällan är man så kreativ som i slutet av fredagen.

Här brinner nu ljusen och magen är full med mat – i vårt fall ALLTID tex mex på fredagar. Ibland är det gott, ibland inte. Idag var en bra dag när det funkade bra…

Nu är det ladda inför julhelgen som gäller, och det känns i sig helt absurt. Tur att vi åker upp mot snön – i Luleå snöar det alltid på julafton ska ni veta!

God Jul önskar MYSFABRIKEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *