Min lille gris…

Idag blev jag kär… i en gris! En helt underbart rosa gris – kunde inte motstå hans dumma blick. Jag som trott att vi aldrig skulle skaffa någon form av husdjur. Denna lilla gris blev dock undantaget – det är klart att mysfabriken behöver en gris. Det svåra var att bestämma sig för om grisen skulle vara grisrosa eller grisgrå – efter lite överläggning med maken enades vi om att vi ville ha en rosa liten kulting. Nu återstår att se hur lille grisen finner sig tillrätta hos oss här i mysfabriken. Barnen behöver informeras att detta inte är ett djur man kan rida på… vi får hem grisen nästa vecka!

Så här ser nyaste familjemedlemmen ut…

Sötaste grisen

Sötaste grisen

Gristrynet

Gristrynet

Samtliga bilder är lånade från www.meandmyhome.se som även föder upp dessa grisar. Eller f’låt – där finns de till salu och de är av det danska märket Maileg som jag älskar!

  1 comment for “Min lille gris…

  1. Linda och Per
    2008/12/21 at 13:34

    Men herreguuuud så sööööt!!! Kanske en bra kompis till Siri??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *