Homestyling please…

I mitt jobb träffar jag en hel del mäklare. Vid ett morgonmöte med en sådan kom vi att diskutera ett nytt internetfenomen. Boligan! Detta är mäklarnas skräck – här finns samtliga objekt med exakt datum hur länge objektet legat ute, prisutveckling osv. Samtidigt listas här de dyraste resp. de billigaste objekten i Sverige. Ganska sköna kontraster… jag roade mig en hel kväll med att surfa på Sveriges dyraste objekt. Det som var anmärkningsvärt var att det gick att finna en bostad på 82 kvm i originalskick från 1800-tal med en tomt på 167 kvm för ynka 19 750 000 kr. Jo, ni läste rätt! Snudd på 20 mille. Vilket klipp – jag ringer direkt… fick ju barnbidraget idag. Här kan ni beskåda det hela…
Ring, ring, ring liksom…

Å sen när jag hade roat mig med toppobjekten var jag ju tvungen att kolla in Sveriges billigaste villor. Inte helt otippat fanns de strax norr om min hemort. Töre! Kalix! Metropoler utan närkontakt med resten av civilisationen.

Utan att hänga ut något specifikt objekt så vill jag ge er ett smakprov på lite styling a lá bottenlistan.
Inte utan att man blir sugen att börja renovera…varsågoda!

Design modell retro

Lovely

Tänk en lååång mysdusch här… mmm! Samtidigt som det rasslar av silverfiskar och luktar unket. Vilken pärla! Inga underbara tvålar och schampon i världen skulle få mig att känna mig ren efter en dusch här…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *