Just like Runar…

Fy f-n för att vakna till fågelsång – var evigaste morgon någon gång mellan 04.00 och 05.00 går ‘alarmet’ igång. En ihärdig pippifågel som har bestämt sig för att bjuda på skönsång i arla morgonstund. Precis just utanför vårt sovrumsfönster! Mannen i familjen har ‘tyvärr’ missat uppträdandet varje morgon, men jag ska väcka honom så att han får dela dessa ljuvliga stunder med mig… jag har faktiskt funderat på att göra en ‘Runar’. Då öppnar man fönstret försiktigt, hänger ut genom fönstret och PANG! så… Näe, så kan man ju inte göra. Men det är liksom jädrans svårt att uppskatta pippin när man är så gruvligt, in i märgen, trött och man envisas med att vakna till detta. Jag tror att jag såg ett par gamla öronpluppar när vi städade ur bilen idag…

Ja, bilen är urstädad – en av uppsidorna med att ha hus. Bilen fick sig lite kärlek, dock var syftet inte ett led i vår omsorg om detta fordon. Bilen ska säljas – familjen Whar köpt en ny. Inte en extra lillbil, utan ett större fordon som pratar. Den talar om när jag är för nära brevlådan på vägen ut från vår smala lilla uppfart. Kan behövas då den kommer att behöva trängas med alla andra bilar i kvarteret där jobbet finns…

Gräsmattan har inte direkt exploderat av nya grässkott… snarare ser det ut som om den har drabbats av fläcktyfus. I avvaktan på grödan så införskaffade vi nya solstolar i helgen. Där kan vi sitta med en Strawberry Daiquiri medans vi väntar. Sol & värme väntar till veckan – underbart!!! Grillen står redo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *