Bastun puttrar…

Vi ska tvaga oss inför den nya veckan. Bastun är på uppvärmning och det är en ganska trevlig sysselsättning. Undra om man skulle kosta på sig en renbäddad säng – det är liksom höjden av lyx här i livet! Att hoppa emellan fräscha krispiga lakan och bara smälta ned i madrassen. Förhoppningsvis utan krafsande i väggarna. Maken och jag var till Bauhaus idag för att reklamera vår elektro-anti-mus-moj som lagt av. Den började liksom lukta lite bränt plast. Sen lade den av och mössen fick tillfälle att klättra in i boningen igen. Killen på Bauhaus var dock lite tveksam. Han tittade på oss med skeptiska sneda ögon – hade vi möjligen ett kvitto? Jo, men det är klart. Självklart skulle det vara en musmojäng för 299 kr som makarna Mysfabrik skulle försöka bedra den stora butiken på. Värsta kuppen likt Jönssonligan. Detaljplanerad uti fingerspetsarna. Lillan i bilen med motorn igång… jag som distraktionsmoment, och maken som den upprörda kunden som ska rucka försäljarens självförtroende. Japp, planen gick helt enligt plan. Killen i mus-disken var dock slug- han ville bra gärna att vi skulle bevisa att vi införskaffat mojängen i butiken. Touché, tänkte han när vi lommade iväg med den trasiga grejjen. Dock trumfade vi med att kundtjänsten lyckades skrapa fram ett kvitto från oktober månad på ett styck musfälla! HA! Tebax till Mus-mojäng-killen. Han hade inte kammat håret – det uppmärksammade jag när han tjurigt deklararerade att han minsann behövde dra en fotostatkopia på kvittot INNAN vi kunden få en ny. Tramp, tramp. Kom igen. Ge oss vår jädrans anti-mus-pipare nu.
Killen seeegade verkligen fram och jag lovar att det SMÄRTADE honom att ge oss en helt brand new mus-fälle-mojäng i utbyte. HA! Så ska man tas med besvärliga säljare. Jag tror att jag och maken ändå kände oss som Dynamit-Harry och Charles-Ingvar efter en lyckad kupp när vi gungade ut från Bauhaus med en sprillans ny mus-dödar-elektro-grill-2009 i näven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *