Dofter…

Det doftar gott i vår hem. I ugnen står marinerade revbensspjäll… det luktar vitlök och söt soja! Till detta blir det bakade potatisar och grönsaker som jag bryner i vitlök och olivolja. Kanske ett gott glas vin…? Mycket möjligt.
I morgon är det dags att släpa sig till jobbet än en gång, känns egentligen helt onödigt. Hade hellre stannat hemma i morgon… planen hade då varit att ligga på sofflocket med en enorm skål med popcorn. Till detta någon kostymfilm (sorry, love!). Å sen en smaskig pasta carbonara till lunch.
Tror jag ska ansöka om pension nu…

  2 comments for “Dofter…

  1. annicka
    2009/01/08 at 17:45

    Ska prova de, har faktiskt revbensspjäll i frysen. Har just nu enormt dålig fantasi när de gäller mat.Är allt bra hos er? Funkade spelet?

  2. Stina
    2009/01/09 at 14:00

    Oj oj vad förskräckligt trasig musfälla, i vårt hus på landet har vi 3 st, och hemma har vi en superbra lite dyrare i elskåpet inte en enda på hela vintern första ggn på 23 år, härliga tider kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *