Let´s Eat…?

 

 Hungrig… vi väntar på att lasagnen ska bli klar! Det doftar gott, jag har t om varnat familjen att den kan bli mycket god! Utan att ha provsmakat något under matlagningens gång… rafsade ihop en tomatsallad med rödlök, fetaost och lite balsamicodressing till. Jösses, vad deppig jag blir om det inte blev bra.

Lillan och maken har varit på Wiener-isdans på vår närliggande isbana. Det spelas visst lite vintriga sånger och så åks det skridskor.
Lillan kom hem och utropade; -Goda nyheter, mamma! Jag KAN åka skridskor. Efter henne kom en inte fullt lika entusiastisk barnafader. Det harklades något om att han i två timmars tid hade försökt få den lilla damen att inte tappa humöret totalt, dock hade hon brutit ihop, säg en gång i kvarten. Dock verkar det ju som att flytet kom till slut, lagom tills det var dags att gå hem.
Imorgon blir det en ny sväng. Det är dock oklart i skrivande stund om undertecknad snörar på sig sina ballerina-is-prinsesseskridskor för lite piruettåkning. Senast skridskorna sågs in action torde ha varit i mitten på 80-talet. Det lär med andra ord inte bli en vacker syn. Ber om ursäkt på förhand…

 

  2 comments for “Let´s Eat…?

 1. Lolle
  2009/01/10 at 21:31

  Hej hoppas ni använder hjälm och kudde ;)
  kram Lolle

 2. Linda och Per
  2009/01/11 at 09:16

  Hon va ju jätta duktig! Jag sålde ju korv o kunde kolla in alla!! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *