Let’s Dance…

…blev kvällens höjdpunkt. Lillan fräschades upp strax innan (vet inte vad det var, men hon var INTE bra i magen) och ikläddes nattlinnet. Sen dukade vi upp popcorn, festis, Gruyereost och ev. lite vin till föräldrarna. Så snart partyt drog i gång på tv skulle det dansas. Varannan mamma, varannan pappa. Så har det varit varje fredag vi haft detta tvprogram på. Nu är den lilla dansösen nattad och med lite tur så somnar hon snart. Mamman o pappan får nu alltså lite vila…

Helgen är öronmärkt åt… åt… INGENTING! Så jädrans skönt. Lillan ska få åka skridskor på den spolade banan intill oss, men ungefär så långt sträcker sig helgplanen. Mannen i huset ska iofs ut på en runda på sin terränggående cykel… med lite tur så orkar frun i huset samla kraft till att bädda rent i alla sängarna. Å rensa bort det sista av julen!

Appropå revbensspjällen i mitt tidigare inlägg… sjukt goda! Maila mig för recept…ni som är intresserade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *