Sommartider…

… och vi har ett helsike med att hålla vårt hus & tomt i schack. Det är ett evigt görande, gräset gror som f-n…nästa år gödslar vi nog inte lika hårt. Vi ska skaffa gräsklippare vilket år som helst… tillvidare springer herr A med vår handjagare och svär över den fysiska ansträngningen. Sniglarna flyger åt höger o vänster, och de vackra prästkragarna mejas brutalt ned. Rabatterna är dock övergödslade och kruttorra! Vi har grodor som sitter och glor på oss under de vissna plantorna. Och sniglarna kopulerar (!). Lilla e konstaterade att det kramades vid uppfarten och hon vågade inte plocka smultronen intill det kärleksfulla snigelparet.

Snart är det dags för semester och då lämnar vi vårt fina hus… vi byter miljö för att slippa besväras av dammtussarna som slåss om vår uppmärksamhet. Vi tar itu med dem i Augusti istället.

                                  …HA EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR ÖNSKAR VI ALLA I MYSFABRIKEN…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *