Fem dagar…

… å sen drar vi norröver med vårt pick-o-pack. Detta är inte så lite, det… bil, båt, box och barn… och en jäkla massa bags. Det ska bli intressant att se hur vi ska transportera oss framåt med allt detta, och som toppen på moset så har vi två cyklar på taket. Vi behöver förmodligen två små hjälpmotorer vid sidan om detta ekipage för att hjälpa oss framåt. Egentligen skulle vi behöva en sån där bil som kör framför oss med blandare på taket och skylt om bred last. B-brunnas taikons on tour. Men vi är laddade och det rejält. Denna semester känns riktigt efterlängtad och måtte den vara länge, läääänge…

 

 

  2 comments for “Fem dagar…

 1. Lolle
  2007/07/01 at 19:54

  Jag hoppas ni tar med er mycke SOL Å Värme upp åxå!!
  varmt välkomna till Norrland Å mata myggen ;)
  Kram Lolle

 2. Bosse
  2007/07/01 at 20:49

  Ni är efterlängtade, jag ser fram mot lördag!
  / Bosse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *