Mitt myspucko…

Min man blev tidigt i vårt förhållande döpt till ‘myspuckot’ av mig – pucko för att han är så knasig ibland, men alldeles särskilt mysig oxå. Kort och gott M.P. Jag har aldrig hört någon annan med ett liknande smeknamn, men min make lystrar till detta iallafall.

Idag skulle vi in till stan för att lämna in mina trasiga stövlar på lagning (allt verkar gå sönder i mina händer) & huxflux hade jag fått ett par sprillans nya stövlar av honom. Bara sådär! DET är mitt myspucko i ett nötskal och det är nog därför jag gillar honom så mycket. Presenter i all ära, men det är den där spontana grejen jag gillar. Det kan också vara så att han köper sig lite lugn & ro till kommande arbetsveckor. Han vet hur tjurig jag kan vara när jag inte har skor att ta på mig… i vilket fall som helst så uppskattade jag verkligen gåvan. Massor!

 

Det här är INTE en bild på mina nya skor…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *