Fett försäkrad…

… hoppas jag att vi är. Kom på det nu i samband med att maken avlägsnade sig för att ta upp båten ur Mälaren. Vi ska ju på utflykt med den på båtsläp  och nu ska båten på nåt magiskt sätt hoppa upp på kärran. Jag känner min make och han är inte den mest tursamma killen på jorden. Det finns liksom ett outtalat motflyt när det gäller sådant här… dock har han tur i kärlek, det säger väl allt. Iallafall, han åkte iväg och jag sände med honom ett sånt där ‘ära vare gud i höjden’ och fick lite ont i magen. Det är väl snart en två timmar sedan… sen gäller det att backa in hela ekipaget på vår uppfart. Låt mig berätta om den… den är lika spikrak som hela mitt tarmpaket. Den är ungefär lika bred som tjockleken på ett vanligt A4-ark. Låt mig påminna er om min makes anti-flyt.

 Eniro… Länsförsäkringar… Hemförsäkringar…Drulle? …skynda, skynda… höja självrisken fort som tusan, hör jag inte honom på uppfarten??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *