Oh happy lördag…

Idag hämtade jag ett paket… ett ganska efterlängtat sådant. En skål (med retro-design från NormannCopenhagen) och ett stycke tyg var innehållet. Sög på paketet som en karamell…väääntade med att öppna det tills jag hade tömt matkassarna, tömt diskmaskinen, torkat borden osv… sen blev det dags. Tror ni inte jag hade fått FEEEEL tyg…?!! Eller i allafall fel färg. Antiklimax. Detta är helt klart nackdelen med nätshopping – nu ska det alltså returneras och väntas ytterligare en tid innan rätt vara når mig. Hjälps inte…vill bara ha mitt fina tyg i vitt.

 

  3 comments for “Oh happy lördag…

  1. 2009/03/15 at 08:28

    vad är det för tyg Marimekko…???

  2. 2009/03/15 at 10:15

    Ja, det heter RO… Marimekko.

  3. 2009/03/15 at 10:49

    jag såg det… tyget är ju jättesnyggt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *