Helgens sista suck…

Det börjar vara slut på denna helg – till vår stora förtvivlan. Helgen slutade dock med efterlängtad vårfeeling… gatans alla bilar har tvättats och snön har smält i rekordfart. Vi ska snart runda av med en sen middag – kontinentala som vi är. I ugnen står kasslergratäng med lite squash, champinjonstuvning och en massa västerbottenost. Kanske råkade jag spilla en skvätt vitt vin i stuvningen… och så grejjade jag till vitlöksbröd på lantbrödet som blev över från lunchen (då vi för övrigt bjöds på fisksoppa av svärmodern…)

Jag tror att vi toppar kvällen med en bastu – jag och maken på tu man hand när barnen lagt sig. Och inte nog med det – sängen är renbäddad! LYX.

Go kväll på er,

Mysfabriken

(imorgon lär vi stinka som ett gäng fransoser att döma av vitlöksdoften som omger oss just nu… vi ber om ursäkt på förhand!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *