Långsamt adjö…

Jo, men jag hade ju lite på hjärtat. Helgen har tillbringats med en massa trevliga närboenden… cykelfest a la 2009. Undertecknad var invald i årets festkommitté. Detta förpliktigade till ett visst engagemang, men framför allt så fick jag delta som festdeltagare och äta massa god mat.

Förrätten blev prosciutto med vit sparris och rädisor. Nästa gäng till huvudrätt serverade en trevlig pastasallad med bacon, kyckling, parmesan & pinjenötter. Riktigt gott!

Efterrätt blev pannacotta med jordgubbar & myntablad.

Efterfest  bjöd på dans och det kan tänkas att undertecknad vickade på höfterna i takt med musiken. Till vickning fick vi en Janssons frestelse som var allt annat än kalorisnål med tillhörande danskt rågbröd.
Vi fick fyrverkerier till dessert och kvällen blev enligt min mening riktigt trevlig. Jag avträdde mitt deltagande i festkommittén tillsammans med de andra under trevliga omständigheter – sex nya representanter röstades fram under kvällen och axlade manteln som festansvarig för nästa års event.

Stolt över att ha blivit invald överlämnade jag denna ära med gläde… ser fram emot att sälla mig till det matlagande kollektivet.

En trivsam helg kan man sammanfatta det hela med… mormor & morfar som varit barnvakter denna helg åker hem i morgon. De har varit helt underbara och lilla dottern har haft riktig kvalitetstid denna helg. Vi önskar ni bodde närmre… 97 mil känns lååångt ifrån för det mesta. MEN, när vi ses känns avstånden helt utraderade.

Morgondagen  bjuder på ledighet – bara maken ska iväg och intjäna levebrödet. Undertecknad ska försöka ta tillfället i akt att studera, men allt hänger på den femåriga dottern. 

Over and out från mysfabriken som tittar på den ultimata favoritfilmen Det Stora Blå ikväll.

  1 comment for “Långsamt adjö…

 1. 2009/05/19 at 14:40

  Det har varit en härlig helg… med massa aktiviteter med Ebba vi morföräldrar har fått äga
  denna lilla dam hela helgen och det har varit helt
  fantastiskt… hon har överraskat oss med sina rraka frågor som har gällt bla varför vi bor där vi bor … och varför vi inte är pensionärer….
  vi har suttit på Nickes lekland och varit på bilmässan där Ebba har tagit körlicens ..och mycket annat det har varit en bra helg men det
  kommer flera sådana tillfällen… snart är det
  semester och vi har lite semesterplaner… med
  henne…..

  Tack för den här gången mormor och morfar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *