Matblogg…?

Inser att mina senaste inlägg handlat mycket om mat… helt slumpartat faktiskt. Eller…? Tänkte nämligen berätta vad som står på vårt köksbord just nu. För hundra år sedan fick jag presentkort på Saluhallen här i staden… presentkort brukar hamna längst in i kaffeskåpet, alldeles bakom räkningar och gamla buljongtärningsaskar. Så även denna gång – av en slump så hittade jag dem när jag rotade efter våra Eu-parlamentsröstkort förra helgen. Det var ingen obetydlig summa … 900 kr att inhandla fisk & skaldjur för.
Vi hade 5årig bröllopsdag igår och då vi inte hade möjlighet att fira den tillsammans bestämde vi att dagen skulle bli lite extra lyxig matmässigt. Därav beställde jag igår skaldjur för två för 600 kr att hämtas idag.
På fatet ligger nu färska räkor, färsk hummer, moules marineres, krabbklor, havskräftor och gratinerade grönmusslor. Stackars, stackars oss… till detta köpte vi ett surdegsbröd och ett schysst Chablisvin.

Lillan är riggad med film på övervåningen och med sällskap av både dryck och godis. Jag ska inte berätta att hon fick en Billypizza till middag för då framstår jag som en dålig moder…

Dags att gå… jag har en dejt med en snygg man över lite skaldjur…

 Stackars mig…

 

  2 comments for “Matblogg…?

 1. annicka
  2009/06/16 at 00:30

  Åhh guud så gott det där såg ut!!

 2. Eva
  2009/06/28 at 23:21

  stort grattis på bröllopsdagen.
  Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *