Amor Vincit Omnia…

Låt mig berätta om en gåva jag fick av min make på vår femåriga bröllopsdag… ett smycke med ett budskap som betyder mer än någon annat…

Twosome is like two people in love that naturally compliment one another. They are true to themselves and let the other person meet their weaknesses with strengths. Two of us, quite simply! Love conquers all, this is so true. Believe me I know. Necklace with one ring engraved “Amor Vincit Omnia / Love conquers all” in latin.

 

Bild & text lånad från www.efvaaattling.se

  3 comments for “Amor Vincit Omnia…

 1. 2009/06/14 at 09:23

  Wonderbart!!! Jag visade Thomas… han har nu ca 4 år på sig att suga på den karamellen! ;)
  Kram från ett fd regnigt, numera bara mulet Borås.

 2. Bosse
  2009/06/14 at 17:45

  Tänk att fem år går så fort! Grattis till er båda.

 3. 2009/06/26 at 08:16

  Men så fiiint! Vilken make du har, som ger så fina presenter… Grattis i efterskott på bröllopsdagen! Det slog mig faktiskt att vi också har 5-årig bröllopsdag om en månad… Måste önska mig ett fint smycke jag med :-). Ha en skön fredag! Kram, Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *