Sommar och sol…

Och till min glädje finns här läsare som jag skulle tiilskriva min innersta krets. Eva – älskade Eva… en vän jag värdesätter så otroligt mycket. Tänk vad studietiden i Uppsala gav en… du är en av de finaste människor jag råkat på i mitt liv. Önskar jag hade mer av dig i min vardag!

Sommaren är här iallafall… jag ska jobba en vecka till och sedan är det minsann semester. Imorgon blir det resa till svärmor på hennes fina sommarställe i Roslagens famn. Då vi har besök av morföräldrana till lillan så passar det ypperligt att ta med dem till denna lilla sommarpärla. Det blir med all säkerhet en skön vistelse.

 

//A

  1 comment for “Sommar och sol…

  1. Eva
    2009/08/18 at 21:41

    Hej vännen. Jag älskar dig också… och sanningen är den att du kan få mer av mig i din vardag .. inte bara för att det blivit mer av mig, men också för att jag numer jobbar i Stockholm och kan smita över någon gång när det passar… snart hoppas jag.
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *