Hemma…

… mysfabriken är fullbelamrad med oss igen. Mamma, pappa, barn, bil, båt och snudd på hela bohaget anlände hemmavid lagom till natten igår. Tänk vilken känsla det är att komma hem till ett hus som stått tomt i tre veckor… bäddade sängar som inte blivit sovna i… trädgården som vuxit som bara tusan i vår frånvaro. En alldeles särskild känsla och smått magisk. Att lägga sig i sin egna säng igen. Inse att man saknat den fast ändå inte. Att det är skönt att vara hemma fast ändå inte. Vakna hemma igen. En ny dag. Fortfarande semester… det gäller nu att göra det bästa av tiden som är kvar, åtta dagar att förvalta på bästa vis. Att inte tänka på att semestern snart är slut, konsten att tänka på den härliga tid som återstår. Unika åtta dagar med ledighet. Vi har inga planer, ingen agenda. Vi får se helt enkelt. Det ger sig.

Hoppas ni har det bra så här i början på augusti. Det blir en bra sensommar ska ni se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *