Mumsmums för baken…

Det är en stor dag för Mysfabrikens bakdelar imorgon… vi ska hämta nyaste möbeln imorgon. En åker ut, en åker in… vi snackar soffa!!! När vi köpte vårt 1 ½ planshus var vi vuxna enfaldiga att tro att barnen skulle ÄLSKA att ha sin egen soffa på övervåningen. Med denna tro köpte maken och jag en nätt tresitssoffa till oss att tillbringa kvällarna i. Ack, vad vi bedrog oss…  det är tamejtusan för jämnan fullsatt i vår sorgliga lilla soffa! Försök att få lite egen space i den, jag utmanar dig…

Konsekvensen av detta blev således att vi nödgades åka och handla lite mer soffa! För tio veckor sedan rättare sagt. Imorgon ska vi åka och hämta den söder om Sthlm och det lär bli ett projekt. Soffan mäter 3,27 m – gott om stjärterum. Maken lät hälsa lite syrligt att detta var den sista soffan jag skulle införskaffa på mycket länge… tror han ja. Vänta bara tills våra tre tjejer släpar hem tre inte allför nätta tonåriga partners… då lär våra 3,27 m kännas ganska blygsamma och vi nödgas då åka till BoConcept ytterligare en sväng.

Jag håller tyst och nöjer mig tillsvidare…

Välkommen kära nya familjevän – hoppas att du ska trivas med våra bakdelar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *