Kvällshopping…

Mysfabriken har försökt ligga lågt med shopping på senare tid. Mestadels för att utgiften SOFFA skulle tillkomma hushållskassan och det med BASTA! Små fåglar har dock viskat att maken har webbshoppat… sexiga nödvändiga stuff såsom utrustning lämpad att slänga sig ned för branta backar på hojjen. Ryggplattor, hjälm, skydd och gipsvagga…typ. Smått finurligt lyckades undertecknad mjölka ut exakt HUR mycket cykelshoppen fick nöjet att dra från makens konto… en icke obetydlig summa vill jag lova. Listig som man är så uppmuntrar man maken till sina fina OCH i allra högsta grad NÖDVÄNDIGA köp. Sen smider man illvilliga planer på egen ‘livsavgörande’ shopping. Det ville sig inte bättre än att jag fastslog att jag inte kan överleva hösten utan ett par nya gummistövlar. Importerade från England. Med innerstrumpor i fleece. Jag funderade ett tag på exakt vilken nyans som skulle tjäna mig bäst i höst, och efter noga övervägande blev det klassiskt svarta stövlar. Med rökgråa fleecestrumpor till. Sådärja. Mycket bättre… Än tillåter budgeten vidare nödvändiga inköp för höstens överlevnad. Det lutar åt att det är stört omöjligt att klara säsongen utan ett par nya… RULLGARDINER! Det är livsfarligt med höst… som jag sa till maken: man kan inte nog poängtera vikten av skyddsutrustning.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *