Fredag oh fredag…

Vi älskar denna dag. När arbetsdagen tagit slut och man får åka hem… sätta sig i finaste soffan. Ett glas vitt vin. Barnet utlånat till bästa vännen. Mannen på väg att köpa sushi till kvällen. Inga andra planer än att mysa i soffan. Ganska befriande. En helg utan planer. Rycka upp nån gammal planta från krukan. Ersätta den med någn med vädertålig. Möjligen ut och plocka fallfrukt. Våra päron bestämde sig för att släppa sin trygga gren i veckan. If you snooze – you loose vad gäller våra päron. De hänger där på sina grenar… stora och välmående.  Sen en vacker dag har de fått nog – de har lämnat sin trygga gren och kastat sig mot marken. De får en att känna ett extremt dåligt samvete. Fina päron helt till spillo…jo så är det.

Men det är en härlig oplanerad fredag idag. IDOL skränar i bakgrunden. Lillan spelar på datorn  och maken och jag dricker vin tillsammans med lite smörpopcorn. HELT OK!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *