Jag kan se…

…ett mönster. Mina inlägg på denna blogg uppdateras under dagarna fredag-söndag. Å så var det dags igen. Pizzan ligger som en enorm klump i magen men man sneglar ändå mot chipsskålen. Lite svalt vitt vin i glaset som sällskap. En hel helg utan planer…  Det blir långledigt dessutom då lillan ska ha lite höstlov. Runt omkring en hostar och nyser medmänniskorna –  grisen eller vanlig? Man håller behörigt avstånd utifall att. På jobbet vågar ingen numera tända ljusen pga handspriten. Som om man skulle bli ett levande tomtebloss mitt i allt.

Det blir inte festligare än såhär… snart Idol på TV med glass i skål. En bastu framåt läggdags… sedan stupa i en sval säng. Helgen ska ägnas åt utekrukorna – vit ljung ska införskaffas. Diverse paket behöver hämtas hem från olika håll då min oktobershopping börjar ge utdelning. Imorgon hämtar jag stringhyllan och nya sängkläder… på måndag en ny rullgardin till sovrummet. Det tar sig så sakteliga…

Trevlig helg på er…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *