Lazy lördag…

Lillan missade gympan idag… mamman och pappan låg nämligen i sängen och snarkade högt. Har aldrig hänt förr, men vi drog timmer kl 10.30 när lillan kom in och frågade när gympan började. Jo, den börjar kl 10 älskade barn… men mamma o pappa är lite trötta. Hmmm, inget vidare men så blev det…

Maken och de två yngre barnen åkte iväg till farbror och hjälpte dem med flytt. Stora damen och jag stannade hemma och spånade recept. Det var tänkt att vi skulle ha lite middag för nära & kära…

Burgundisk gryta med pressad potatis och vit chokladmousse med hallon till dessert. Gästerna hade dock bokat upp sig dubbelt så de kom aldrig… dock hade vi bokat upp svärfar som middagssällskap så vi fick hjälp med att ´plåga´i oss den möra köttgrytan.

I bakgrunden rockar Shakira på blu-raykonsert. Ljusen är tända och godisskålen är påfylld. Sämre kunde man ha det…

Over & out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *