Fathers day…

Om en dryg timme är det dags… fars dag! En festlighet som kanske passerar förbi lite väl lättvindigt. Å andra sidan minns jag inte hur jag blev uppvaktad på mors dag. Självklart missar jag inte att fira min far och make på farsdag. Makens gåva är löst genom en prenumeration på en utländsk mountainbiketidning. Kanske uppskattas… alternativet hade varit ett par ICA-strumpor och en tidning han inte egentligen velat ha. Min far är inte knäckt ännu, men jag har ett par idéer att jobba med. 

Kvällen tillbringades i ett ganska städat hushåll. Vi skulle egentligen haft goda vänner på middag, MEN de hade av någon outgrundlig anledning förträngt att de skulle inmundiga middag med oss i kväll. Till deras försvar får vi säga att middagen bokades för många veckor sedan. Därtill på gästernas BrÖLLOPSDAG. Självklart tycker vi att de ska prioritera sin kväll i kärlekens tecken med massa god mat o sånt. Oss gick det ingen nöd på…

 

Njut – det är lördag…

  1 comment for “Fathers day…

  1. Linda
    2009/12/05 at 10:12

    Jag säger bara: FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *