Ostar och tomatsås…

…blev lördagens mat-tema.  Dock hann vi med en massa innan middagen – maken städade/tvättade bilen och jag krattade samt plockade fallfrukt. Efter detta åkte vi iväg till ett av stadens större köpcentrum och konstatertade att folk köade hejvilt för grisinfluensan.

Vi handlade en massa mat & lite vin… Stora flickan A i familjen och jag mötte bloggikonen Engla på köpcentrat och fnissade en del åt detta. Väl hemma blev det en dust med tvättmaskinen och sen matlagning. Det blev en favorit i repris. Köttfärsbiffar med soltorkade tomater o parmesan, tomatsås som puttrat i två timmar och saffranscouscous/ qinoua. Löjligt, men jag är tvungen att ranka detta som en av mina topptre-maträtter. Trots att jag är kocken själv…

Nu är ostarna framdukade och chips med dip. Vi är dock proppmätta så det är ingen större åtgång på godsakerna. Vi kikar smått på Robinson men framför allt tar vi det lugnt.

Vi kikade på filmen  Brüno men den var inte lika rolig som vi hade förväntat oss. Pubertal med en massa anala skämt- ja visst. Inget som fastnar dock.

Morgondagen bjuder på barnkalas för lillan, i övrigt helt fritt…

Over & Out,

Lilla@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *