…Sista månaden på året…

December månad är kommen. Med detta följde en rivstart av advent – innan man ens hade nuddat vid jultanken. Inte en tillstymmelse till snö – bara regn och gråväder. Gräset var vitt och knastrigt en morgon och då var det minsann vinterkänning. Så pass mycket att söta lilla rumpan efterlyste kupévärmaren med basta! Tomtarna ligger kvar i sina gömmor då det känns alltför magstarkt att ta fram dem ännu.

Dagen förde med sig ett besök på Rusta med undertecknad & de två yngre damerna i familjen. Vårt mission var att införskaffa små fuskgranar inklusive glitter och lys. Vi hittade ett par kompletta i knähöjd och de fick följa med oss hem. Dessa ska pryda de små damernas rum för lite julfeeling.

Undertecknad provsmakade årets Blossaglögg med mandarinsmak under gårkvällen. Måste säga att jag gillade den. Förra året var jag helt nollställd inför blåbärssmaken, men i år… jo, funkar! Gårkvällen bjöd för övrigt på sällskap i form av kollega. Barnafadern befinner sig Over There för stunden och därmed var lite besök mycket välkommet. Vi åt lasagne, fetaostsallad och bröd. Favorit i repris till dessert; vitchokladmousse med sockerrullade hallon. Recept finnes här  Till detta tittade vi på Shakiras konsert på bluray. Några av oss dansade tillochmed. En del försökte sig på höftrullningar. Resten av oss fick sig ett gott skratt. 

Tack, vännen för en fin kväll. Du är en pärla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *