Julen är här…

… inte klokt att det är dags för jultomtar och janssons frestelse. Julgranar och julklappar. Dagen spenderades på stan med den sista julklappsjakten… vi hittade de sista klapparna och kunde åka hemåt med gott mod. Nu kan julen allt komma! En julgran fick följa med oss hem. Den står och hänger i garaget, väntar på att få komma in i stugan. Julgransfoten var dock invalido – saknades en skruv som skulle hålla ihop det hela. Maken har opererat med lite karlssons klister – vågar dock inte berätta för honom att det inte gick vägen. Foten är lika trasig som innan.

Kvällen har ägnats åt att laga formar med Janssons Frestelse. Julens nödvändigaste maträtt. Det ska bli skönt med lite matfrossa och ledighet. Två dagar att arbeta, sen är det dags för ledighet.

Adios,

Lilla@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *