Nedförsbacke igen…

Alldeles nyss kändes det overkligt att pynta granen – redan dags för jul?!! Nu kikar jag på samma granskrälle och undrar vad det var som hände. Slog den oss i huvudet med en av sina pumlepyntade grenar och försatte oss i tomtekoma? Är julen redan över…? Det gick rasande fort men det var trevligt så länge det varade. Några riktigt vackra dagar med solsken och gnistrande snö blir det jag tar med mig i minnet från denna jul.

Nu är det nytt år – 2010. Full fart nedförs i backen… mot solen och värmen. Imorgon ska vi dansa ut julen för att befästa detta nya soliga som står framför oss.

Det är klart, däremellan är det ca 5-6 månader med kyla och avsaknad av sol. En sportlovsresa är bokad. Lillan ska ha gymnastik på lördagsmornar och fotboll på söndagsmornar var eviga vecka fram till sommaren. Jihaaa.

Jag tror att jag kommer att sova enormt djupt samtliga helger framöver. Och liksom försiktigt sparka maken ur bädden utan att han förstår vad som just hände när han dunkade i golvet med en fet smäll. Fläskläpp och nitlott.

Det blir ett bra år… var så säkra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *