Det nya året…

… är ganska bra får jag säga. Vi har haft en riktigt skön helg med massa god mat. Maken står i skrivande stund vid spisen och steker wienerschnitzel med rösti och det doftar sjukt gott.

TV:n står på med ett soft matlagningsprogram – innan var det Skavlan som jag gärna tittar på. Dagen har ägnats åt att göra så lite som möjligt. Tvätthögen har bearbetats och lillans rum sanerades. ÄNTLIGEN ser man mattan i rummet.

Har kommit in i ett filmsug – jag vill bara ligga i soffan och kika på kostymfilm efter kostymfilm. I går kväll fick maken offra sig och vi såg på Duchess med Kiera Knightley och Ralph Fiennes. Riktigt sevärd. Maken knorrade något om att han inte skådat ett endaste blodbad eller vapenstrid. Så vitt jag kunde se så gick det ingen större nöd på honom – han hade blicken stadigt fäst på tv-skärmen hela filmen igenom och utan att dåsa till en endaste gång.

Snart blir det söndagstvagning med bastu. Men först middag…

Adios!

  1 comment for “Det nya året…

  1. Bosse
    2010/01/17 at 20:18

    Har ni lärt er att basta utan att proppen går?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *