Vem vinner…

Salem, Timotej eller Anna Bergendahl?

Familjestriden är i fokus – vem ska vinna? Våra tre alternativ är alla tre i topp tre vilket gör det extra spännande. Jag vet att lillan ballar ur om hennes val inte går vidare så det är bara att stålsätta sig… Nattningen kan bli aningen knepig.

Imorgon vankas fotboll kl 9 och simning kl 13.30. Däremellan blir det lite vårsol (förhoppningsvis) och trivsel. Ska försöka få till en fyratimmars kavalkad med Jane Eyre på dvd. Kvällen ska bjuda på middag med sällskap av svärfar. Det blir något italienskt. T ex lasagne eller entrecotérullader i tomatsås. Vi får se.

  1 comment for “Vem vinner…

  1. Bosse
    2010/03/13 at 22:12

    Jag ser fram emot middagen. Och den enda artisten med lite röst vann faktiskt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *