Aska & hagel…

Förra helgen rensade vi upp i hushållet. Tre säckar kläder fick vi ihop till insamlingen. Trots detta så har jag känslan att garderoberna svämmar över av gamla trasor. Det var en god start iallafall. I allt röjande så åkte vinterkläderna in på mer dolda ställen – vårjackorna fick ta plats på krokarna i stället. Och vad händer – vädergubben siar om snö och oväder. Lillan kved olyckligt att hon INTE ville ta på sig vinteroverallen en gång till.
Idag var det minsann märkligt väder. Det var vårsol, tunga moln och hagel på en och samma gång. Toppa detta med lite vulkanaska så närmar vi oss en korrekt beskrivning. För att inte tala om regnet som föll.

Likväl fredag i vår hushåll. På menyn stod traditionsenligt texmex-tema som de två yngre flickorna tillagade på egen hand. Själv satt jag och snorade i soffan med bultande ögonbollar. Jorå, här passar vi på att avsluta en intensiv arbetsvecka med en bihåleinfektionssväng. Myspys. Satt i kundmöte när jag helt plötsligt kände att det rann något ur min ena näsborre. “Nä, vad säger du – ska vi slå till på en halv mille?”
Jo, jag tackar. “Men förlåt, jag råkade visst snora lite på dina papper. Du kan skriva under precis under det där gulgröna kletet…”

Fräscht? Nä, inte alls faktiskt.

Helgen ska tillbringas hemmavid med familjemys. Kanske kan vi få till årets första grillade middag.

På söndag är det våruppvisning för alla gymnaster i stan – lillan är med och showar till temat Doktor Snuggles. Det ser vi fram emot. Mycket!

  1 comment for “Aska & hagel…

  1. 2010/04/17 at 18:26

    Doktor Snuggles!! Det är nästan så jag skulle kunna ta en sväng förbi och kolla!! Värt 40 mil enkel resa! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *