Fredag om och om igen…

Många skulle påstå att det väldigt ofta är Måndag. Jag har dock en känsla av att det hela tiden är fredag. Idag ÄR det fredag – bästa dagen på hela veckan om du frågar mig. Bara kacka och elände på tv’n dock – i  och för sig synonymt med fredag. Lillan har tittat på Talang och vi vuxna har aktivt försökt att INTE titta på samma program. När lillan väl krupit till sängs åkte en låda med Godiva-praliner fram som maken inhandlat under någon av sina affärsresor.

När asken väl var framme tyckte mannen att vi skulle äta med andakt – det var minsann de dyraste praliner han någonsin införskaffat. Min kommentar blev då- `Jo tack, jag såg det – du hade kilat fast kvittot på asken…` Må hända en slump… not! Fem praliner senare sitter jag här och klurar på om Fazers choklad ändå inte är godare? Men det vågar jag inte säga till maken – han lade ju ändå ut en förmööögenhet på pralinerna.

Helgen bjuder inte på några större överraskningar. Lilla e har gymnastik tidigt imorgon bitti. Därefter blir det stilla hemmatillvaro. På söndag ska maken trotsa askmolnen och flyga till Boston i jobb. Bläh! Vindarna kan gott stranda honom hemmavid! Tänk om askmolnen hindrade oss att åka till jobbet på måndag – vore något.

Deklarationstider på jobbet! Varendasta satans gumma tycks ha någon sketen aktie som haft en omvänd split i år. Eller varför inte en tvångsinlösen… Jojo, jag tackar. Jag river mitt hår medans gummorna smackar med munnen – klart att man måste ha aktier! “Skit på er!” har jag lust att fräsa… men jag gör det inte. Bara invärtes. Deklarationstips finner ni någon annanstans – inte hos mig, tack!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *