Vår tonåring uttrycker sig…

Det är bra att tonåringarna börjar i tid… inkomstkällor är attraktivt. Vi vill gärna ha fordon med guldfälgar på när vi blir skruttiga nämligen. Ett schysst lädersäte med stjärtvärme vore toppen! Och ett stort flak både fram och bak på min fina permobil!

Vi lägger allt hopp och vår framtid i vår tonårings händer… Hon önskar sig en massa reklamspons och en massa medial uppmärksamhet. Med lite hjälp från min enorma läsekrets så kanske vi vuxna här hemmavid kan strunta i att  gå till jobbet om dryga veckan. Klicka in er på hennes sida, tack!

http://mandamania.blogg.se/

Das war alles!

  1 comment for “Vår tonåring uttrycker sig…

  1. Bosse
    2010/04/30 at 18:27

    Loggade in, men vågade inte kommentera. Jag tror inte att det är respons från farfar som önskas. Men hon är precis så mycket tonåring som jag hoppades att mitt första barnbarn skulle få bli så småningom. Sett i backspegeln känns det som om det var igår hon var ett litet knyte som sov på golvet mellan mina fötter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *