Statusrapport…

Veckan som gick var alldeles lagom vad gäller arbetsinsats – hann med att arbeta en dag denna vecka.

Lilla E blev sjuk i lördags – helt sänkt och febrig. Detta lilla energiknippe som sällan vikt sig för några bacillusker… Veckan har tillbringats i soffan med dottern som ett plåster alldeles intill mig. Febrig och gnällig. Inte heller har hon velat se på gamla hederliga Astrid Lindgrenklassiker – nä, ljudliga och vidriga program på Nickelodeon har stått på hela veckan. I tisdags försökte jag ta mig ut en stund. Tänkte mig att jag skulle klippa rosenbuskarna då björkarna på tomten fått musöron (=dags att beskära rosor). Tog ungefär en nanosekund innan lillan (furian) gallskrek från huset – modern var önskad! Näh, ingen utevistelse för mig. Nöta soffa blev min grej.

Mannen i familjen var bortrest i business – men vände hemåt lagom till fredagen. Därav fick undertecknad frigång att vistas på sin arbetsplats. Vilken lycka & glädje! Vuxna människor att tala med. Ingen som ropar efter juice stup i kvarten. Ingen som ylar om huvudvärk.

Åt tillochmed lunch under ordnade förhållanden. Mina sista kunder för dagen skrattade åt min energi.

Berättade för dem att de deltog i mitt sociala experiment – understimulerad arbetsmaniak som fått en dags möjlighet att tömma energin inför helgen. Det lyckades! Kunderna var härligt utmattade när de gick & vi fick många roliga skratt. Det är roligt på banken, hörni…

Kram på er,

lilla@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *