Stekande söndag…

I morse var det olidligt. Jag är normalt den där som skuttar ut i solen och vräker mig ned i närmaste solstol och gassar i solen. Idag konstaterade jag att det var VARMT. Lilla e läste av termometern – 39 grader. Phuuu.

Det fick bli en tur i båten på Mälaren. Det var varmt, men med lite uppfriskande vindpustar. Undertecknad badade sitt premiärdopp. Det var skönt. Riktigt jäkla skönt. Fasen vad härligt det är med sommar.

Vi satt i båten och spelade memory, läste böcker och bara var. Det gick åt en hel del solskydd. Trettio grader och vi klarade oss från brännskador – bara det är en prestation.

Väl hemma blev det lite mer solbad. Vi vattnade jordgubbarna och drack gott vin. Grillen fräste på parallellt. Semestern har inte ens börjat och det känns bara bra.
Gårkvällen bjöd på rajraj. Vännen till undertecknad fyllde 40 år och hade tjejfest. Superkul. Nya bekanta och god mat. Kvällen avrundades med utgång – det var fasen inte igår. Allt var dock sig likt. Hur mycket folk som helst varav jag kände 0.0 %. Jag fick skaka rumpa på dansgolvet och det var KUL. Sen smet jag hem, långt innan mina nyfunna vänner… men nöjd och glad med min kväll.

Nu återstår fem futtiga dagar kvar att arbeta innan det är dags för RIKTIG semester. Vi har riggat med nya dvd:n Solsidan. Imorgon ska jag sommarklippa mig, sen tar vi en tur till IKEA för lite sommarinköp.

Present till svärfar ska inhandlas – och så nya vinglas m.m till fritidshuset uppe i norr. Blir härligt att komma upp till vårt älskade Norrland igen.

Snart… snart semester.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *