Plågsam diet…

Vi fortsätter att våndas med vår diet – kvällen bjöd på kycklinggryta i gräddig grönpepparsås. Stackars stackars oss!!!  En näve cashewnötter på styrde upp tillvaron något sånär. Det var ganska… sjukt jäkla gott…

Dagen tillbringades på stan med barnen. Äldsta tösen köpte snygga leggings på BikBok, mellersta handlade en Collegejacka på GinaTricot, och yngsta handlade saker till skolbänken. Undertecknad betalade! Men det är mysigt att glädja de små.
Väl hemma blev jag sittandes i solstolen med del 4 av 5 i Stockhomssviten av Per Anders Fogelström. Imorgon ska jag börja den sista delen – nr 5.

Innan dess blir det en bastu och film. Vi ska se komedin *I love you Philip Morris*. Tror att det är humor på min nivå, dvs låg. Hoppas på ett gäng med skratt.

Huslig som jag är vevade jag ihop en dessert i sann GI-anda. Det blir chokladmousse med hallon. Jag tror den är aningens god.

Vi hörs… Lilla@ – 37 år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *