:::..Presenter..:::

Här har vi ett smakprov av vad dagen bjöd på…

En underbart turkos gryta som provtestats ikväll. Den fina teckningen med de röda stövlarna är tecknad av de två yngsta damerna i familjen och står för makens present till mig. Dvs. ett par nya stövlar att inhandla tillsammans med honom. Frukten representerar kvällens dessert. Frukt med två sorters chokladfondue.

En med Toblerone, en med mörk choklad och hallon.

Fler presenter utdelades. Uppdateras inom kort.

  1 comment for “:::..Presenter..:::

  1. Emma
    2010/09/08 at 13:58

    Sååå fin gryta, gillar färgen massor. Blir det kanske ett par Hunter i höstrusket… så fina men för dyra för min budget :( Får passa på att gratulera på födelsedagen i efterskott och hälsa tjejerna och A från oss!
    Kram Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *