Sköna söndag…

Det är inte ofta jag vaknar och känner att det är härligt med söndag. I dag hände det. Solen sken in genom smått skitiga fönster. Bryggde raskt mitt kaffe och slängde mig intill dottern i tv-soffan. Nån timme senare åkte stövlarna på och jag begav mig ut i trädgården för lite höstfix. Plockade fallfrukt i massor. Fixade ner lite tulpanlökar i rabatterna. Satt i solen med en kopp kaffe och läste en tidning.

Strax efter lunch åkte vi iväg på lite matshopping och skickade samtidigt sms till vännerna med spontan inbjudan till middag. De nappade och vips! så hade vi gäster på G. Lagade Burgundisk gryta och vit chokladmousse med färska jordgubbar till efterrätt. Lite vin till. Helt plötsligt var söndagen riktigt trivsam. Det blev lite Singstar och en hel massa snack. Vi kom fram till att söndagar egentligen är den perfekta dagen att umgås med vänner – blir liksom lite lyx hur man än vrider och vänder på det.

Nu dricker vi Chai-te och lyssnar på Regina Spektrum. Snart blir det bädden som kallar…

Tack för oss denna helg,

Lilla@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *