Höstvindar från Mysfabriken…

LillaE vaknade kl 7 och kom och informerade undertecknad om detta. Inte min favoritstart på lördagen, men jag fick somna om. Minns som i ett töcken att jag hade ett blont barn stod vid min sida och undrade om hon fick ta en glass till frukost. Har för mig att jag hummade ett ja! till svar bara för att få somna om. Hade väckning vid nio – dags att släpa sig upp och fixa ordning den unga damen till ett barnkalas. Märkligt nog skulle kalaset starta kl 10.30, har ni hört? Mina ögon fick bändas upp med våld. Fick inte ens i linsen i ena ögat – ögat vägrade. Har gått halvblind sedan dess… maken och jag åkte iväg och kikade på kakel till lilla badrummet på övervåningen. Norrlänning som man är provsatt undertecknad diverse små bastuholkar. Hittade inget kakel som passade, men vi letar vidare.

Nu är det dags för efterrätt… ska pilla ihop chokladfondanter. Maken och lillan spelar Fia med Knuff. Dessförinnan spelade vi Den försvunna Diamanten men deltagarna blev gnälliga när undertecknad vann gång på gång.

Nu väntar film – Alice i Underlandet med Johnny Depp.

Kram från Mysfabriken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *