När mina öron klättrar in i skallen…

Jag har alltid trott mig vara hyggligt musikalisk. Att titta på Melodifestivalen motbevisar dock detta påstående- det finns från mig inte en tillstymmelse till förstående till de låtar som “går vidare”. Det bidrag jag tyckte var bäst kom… typ sist. I give up.

I övrigt kan jag låta hälsa att jag hetsätit två komma fem semlor ikväll. Jag mår sådär. Men faaan vad det är gott med egna bakade semlor – jag ska aldrig mer häda och handla köpes. På rikt alltså. I övrigt har vi “pinat” i oss entrecotêrullader som fick puttra i tomatsås en timma eller två. Usch och Fy – prova inte det. Det är nämligen så sjukt gott att man riskerar att äta i hjäl sig.

Vad säger ni – Söndag i morgon? Jag känner för att ligga som en pannkaka i soffan och läsa den där sjukt tjocka boken jag fick till jul. Det vill säga FÖRRA  julen. Men som jag faktiskt ser så oerhört mycket fram emot att läsa – Wolf Hall. En sån där bok som knäcker näsbenet om man råkar slumra till i bädden under läsningen. Bästa sorten som bara måste sträckläsas…

Kanske, kanske morgondagens agenda.

 

Nä, nu ska jag återgå till att konstatera att Mello suger och fortsätta processa de där semlorna som ligger och trycker i magen.

 

// @

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *