Hallelujamoment…

…dra mig baklänges på en liten kärra! Något har hänt, min världsbild har förändrats. Jag kan inte längre titulera mig som ‘ägare till ett list-löst hus’. Älskade maken tröttnade till slut på mina listtrånande blickar och besteg Mount List-helvetet. Jäklar vad han sågade – nästintill ursinnigt. Sågen ylade ilsket från garaget och det sprutade träflisor. Hammaren slog med bestämda bank-bank-bank, och meter efter meter föll på plats. Som den listiga (HA!) kvinna jag är så manade jag min Byggare Bob med glada tillrop och förtjusta blickar, minst lika energigivande som blåbärssoppa i vasaloppsspåret. Han kom långt… hela vägen från hallen till de första metrarna av vardagsrummet. Där gick han sedan in i väggen… men fasen vilken vägg det blev med en sån där lång vit sak längst ned.

Nu är fredagen nära och vi ska fira vänners ankommande medelålder denna helg.

Bara så att ni vet, jag är jättestolt över mannen i huset.

lilla@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *