Å så var det fredag…

…ja, bästa tidpunkten på hela veckan för mig är när hela familjen har samlats efter dagis, skola och jobb. Vi börjar släppa ned våra axlar och plockar fram ett helt annat lugn. Hela helgen ligger framför oss. Snöflingor singlar ned utanför vårt fönster, likt stora lapphandskar. Vackert värre! Vinet i glaset värmer skönt i magen och vi har husfrid. Imorgon när vi vaknar är det dock en annan femma… då börjar helg-ångesten göra sig påmind. Alla måsten kryper fram ur sina skrymslen… fixa hit o fixa dit. I helgen vankas dock lite party för oss vuxna – om jag inte är helt ute och cyklar så skulle jag vilja påstå att det är första gången sedan lilla e föddes som vi är ute på egen hand. Detta kokar alltså ner till att det troligen var FEM år sedan vi, make och hustru, var ute tillsammans och för oss själva. Det ska bli intressant! Vi hoppas på lite god mat och god dryck, och framför allt en skön kväll tillsammans med käraste vännerna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *