Det är jag…

… som tömmer frysdisken på den lokala Ica-butiken på Ben & Jerrys glass. Min drog, min last! Vi smyger med burkarna, skickar stressade blickar mellan varann och vädjar att barnen ska gå o lägga sig. Så fort de närmar sig trappstegen upp mot sovrummen så fladdrar frysdörren upp, där står vi och rycker ut burken med det magiska innehållet. Det svåra i det hela är att invänta den ultimata tidpunkten för intagandet, den ska gärna hinna tina något. Dessa minuter är helvetiska… en kvart känns som en evighet.

Ikväll ska vi frossa på en burk av New York Super Fudge Chunk – den kommer att tvingas ned i våra glassvultna bukar. Med tanke på priset på denna drog så är det endast fredagarna förunnat att vittja frysdisken – tiden är nu kommen för veckans inmundigande!

benjerry1_1974_1049646.gif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *