Nu är det nära…

…julafton om tre dagar. Klapparna är klara att läggas under granen och nu återstår bara att ratta ihop julmiddagen. Hur svårt kan det vara, man har väl kollat på Jamie ett par gånger??! Det ska bli så skönt med en helg med vila och en orgie i mat. Har man riktigt tur kommer tomten… tänk om man t om skulle få en julklapp??! Jag är dock inte så kinkig, ge mig en skinkmacka så håller jag mig lugn. Jag har släpat hem en chokladtårta oxå, så oddset för en trivsam helg är god. Däremot så drog maken nitlott i vinlotteriet på systemet, han lyckades släpa hem en (dyr) vinbox som smakade allt annat än mums. Nä, tacka vet vi en rejäl grogg… en Pajala Sunrise* och allt är frid & fröjd.

Ha en skön julhelg,

Kramar från oss alla i Mysfabriken.

* hemkört med en korvskiva på glaskanten

  3 comments for “Nu är det nära…

 1. Lolle
  2007/12/22 at 21:59

  Grogg är sääkert
  ingen överraskning där inte ;)
  Goo JUL
  Kram Lolle

 2. Annika
  2007/12/25 at 14:05

  Hoppas att Ni får en God Jul och ett Gott Nytt År!!

  Kram från Annika med familj.

 3. 2007/12/29 at 21:05

  Annika- tack det samma! Vi har haft en lugn och skön jul, dock en väldigt grön en…
  Vi kommer upp snart, ses då. Kram a

  Lolle – tack för julkortet! Hoppas att ni har haft en sköööön jul med mys o goda viner. Vi drack rosa (?) fjollchampagne på julafton och åt löjrom… inget synd om oss. Nu längtar vi till det nya året och sommar!!! Det var länge sen vi tog en tur med vår HELGA. Kram på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *