Flyttkartongernas mecka!

Hjälp!!! Vi drunknar i flyttlådor… och de jäklarna envisas med att förbli opackade. Jag har försökt med allt, väna sköna ord och ömsinta smekningar… men icke, de gapar tomma och stirrar helt oförstående på mig.

Just nu vill jag bara somna, för att sedan vakna i det perfekta huset. Allt ordningställt, t om i skafferiet är produkterna kategoriserade och sorterade i a till ö-ordning. I linneskåpet ligger fräscha sängkläder i perfekta högar, ingenstans syns vårt det-var-länge-sedan-det-var-vitt-frotté.

Igår hade vi lite köksrelaterat strul – kylskåpet hamnade på sniskan, hällen låg inte rakt…allt var lite krokigt och vint. Blandaren är på vift, men frysen har visst anlänt idag. Killen som skulle sätta vårt kakel i köket var där idag och fick visst upp det hela. Alltid något… men flyttlådorna förblir opackade.

 

  2 comments for “Flyttkartongernas mecka!

  1. Lolle
    2007/02/22 at 18:54

    Jobba på det är snart klart!!!!??
    Kram Lolle & Maggan

  2. 2007/02/22 at 21:47

    Oh yes, snart är det dags att åka till IcaMaxi och storhandla, sen stänger vi dörren om oss och slänger bort nyckeln. // Kram på er!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *