Finally…

Fredag till slut. Det känns som att man springer rakt in i tegelväggen på fredag – tvärnit! Man sliter hela veckan och sen är det älskad fredag.  Helt klart min favoritdag på hela veckan. Dottern hämtas hem lite tidigare, och vi tar skogsvägen hem. Detta betyder att vi tar den längre vägen hem, över stock och sten. Fredag = glassdag! Lillan tjatar direkt till sig glass nr 1 direkt vid hemkomst, glass nr 2 blir i skål efter middagen. En annan är inte lika fokuserad vid glassen… mannen brukar ramla in två timmar efter oss och för med sig ett välbekant klirr i hallen vid ankomsten. Fredagen kan börja.

Rutinen är inte inarbetad, innefattar dock allt som oftast lite nötter och vindruvor. Och givetvis god middag. I kväll blev det sjukt god biff från favoritcharken och en rotsaksgratäng. Stackars oss – inte alls faktiskt.

En fredagsmyssång är på sin plats…

 För exakt 20 år sedan spelades följande sång på radion – minns du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *